Er Dvd'er Ved At Uddø?

Pixabay, 422737 -

Tager vi billedet med ind som det første, er det faktisk med til at beskrive meget korrekt, hvad der er igang med at ske med DVD'er. De er nemlig på vej op i skyerne!

Grundet den store udvikling indenfor streamingtjenester og hvor hurtige de er til at få nye film op og tilgængelige, så er der næsten ingen, der køber DVD'er mere. I hvert fald slet ikke i samme grad, som da jeg var lille. Min far og jeg var altid på 'jagt' efter den nyeste Fast and the Furious film, når den var udkommet. 

Der var også en masse butikker dengang, som også solgte DVD'er, der endda hele butikker!

Sådan er det desværre ikke mere.

DVD'erne er dog ikke helt på vej væk. Jeg har stadigvæk de fleste af mine DVD'er og bruger dem også, da jeg ikke har streamingtjenester som så mange andre. Derudover er der også nogle, der er begyndt at samle på DVD'er. 

Der er eksempelvis forskellige serier af film, som er blevet rekonstrueret eller har fået en update og i den forbindelse er de blevet lavet som 'special editions' og har fået et ikonisk nummer. Du kan se det på alle Disney-klassikerne, som har fået et guldnummer på ryggen.

Du læser dette tekstindlæg, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe marguerit, og meget meget andet. Dette gælder dette tekstindlæg - tak for dette.