Hvad Er TV2play?

Pixabay, mohamed_hassan -

TV2-play er en streamingtjeneste, som er endnu en gren af de mange kanaler og muligheder som TV2 udbyder til seere. 

Du kan bruge TV2-play til at se serier, film eller hvis du skal gense nogle programmer, som TV2 viser. Du kan dog også bruge det til at TV2s egne kanaler, såsom TV2 Zulu, TV2 News, TV2 Fri, TV2 Sport og mange flere. Herunder kan du også have muligheden for at se specielle events, som ikke altid bliver sendt på alle kanaler.

Du kan have adgang til streamingtjenesten igennem nærmest alle platforme ligegyldigt, om du er på telefonen, computeren, tablets eller tv'et. Om du har en apple- eller android-udstyr er heller ikke noget problem, så længe det selvfølgelig har en 'smart'-funktion.

Lidt historie bag TV2-Play

Platformen hed først TV2 Sputnik og blev en del af streaming-verdenen i år 2000. Først i 2004 begyndte de at tilbyde abonnementordninger og siden der har det ikke andet end taget fart. 

De skiftede navnet til TV2 Play i 2012.

Jeg har selv haft TV2 Play for nogle år siden og jeg var enormt glad for det, da jeg havde en travl hverdag, men jeg stadigvæk havde visse programmer, jeg gerne ville følge med i. Det er en klar anbefaling herfra, da man selv kan bestemme, hvornår man vil se sine programmer.

Teksten på netop denne artikel er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af smykker. Tusind tak for støtten, siger vi.