Hvordan Får Man Netflix?

Pixabay -

Du kan få Netflix på mange måder - mange flere end du lige går og regner med. Du kan få Netflix ved enten at købe et abonnement direkte via Netflix, eller du kan få Netflix som en del af dit telefonabonnement, tv-pakke eller via din internetudbyder.

Det afgørende for hvordan du skal vælge at få Netflix, er dine krav til, hvilken kvalitet du ønsker, samt hvor mange brugere der skal kunne anvende Netflix med det samme abonnement.

Her kan du få Netflix

Det første sted hvor du kan få Netflix, er selvfølgelig via Netflix, hvor du blot skal oprette en bruger og vælge det abonnement, som du ønsker. 

Her koster et abonnement mellem 79 kr. og 129 kr. alt efter, hvor mange brugere der skal kunne anvende abonnementet. 

Kan du nøjes med de mest basale udgaver af Netflix og andre streamingtjenester, så er det værd at overveje, om du skal gå efter at få Netflix via dit telefonabonnement. 

Teleselskabet Telmore tilbyder blandt andet Viaplay, Netflix, Telmore Musik, Bookmate, TV2 Play og HBO Nordic som en del af telefonabonnementet til omkring 399 kr. pr. måned. Sammenlignet med Telmores abonnementer så betaler du her 250 kr. om måneden for at få de forskellige streamingtjenester.

Hvis du har YouSee og har minimum et abonnement, der giver dig mulighed for at vælge Netflix til, kan du her få Netflix som en del af din tv-pakke. Her ligger de billigste muligheder fra 479 kr. og opefter.

Udfordringen er altid, om du får en tilstrækkelig version af en streamingtjeneste til, om de forskellige pakkeløsninger kan være tilstrækkelige fremfor at vælge de enkelte løsninger hver for sig. Du får nemlig sjældent de fulde versioner af Netflix og andre tjenester, når du får dem som bonus via mobilabonnementer eller andre tredjeparter.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik som fx kabler eller sjove gadgets som en segboard gokart på deres store webshop.