Er VHS Uddød?

Pixabay, DS-Foto -

For at svare direkte på spørgsmålet, vil jeg sige, at det er tæt på, at VHS er uddød. Jeg tænker dog ikke, at det nogensinde vil forsvinde helt, fordi vi mennesker stadigvæk er gode til at holde fast i nogle af de gamle ting. Eksempelvis er der stadigvæk nogle, der ikke har en smartphone, samt også nogle der stadigvæk kun ser film og serier på enten VHS eller DVD.

Du kan også stadigvæk købe VHS, dog ikke i din lokale elektronikbutik eller købmand, men mere hos private sælgere og via nettet. Du kan nemt finde dem på loopemarkeder.

Det er selvfølgelig det store udbud af streamingtjeneste, der gør, at både DVD'er og VHS bånd lever i en tynd tråd, men skal man se positivt på det, så gør det også bare, at der bliver sparet en masse ressourcer, fordi alle film og serier kan ses på internettet og du ikke skal købe filmen fysisk for at se den en gang og derefter stille den tilbage på hylden.

Min familie og jeg har stadigvæk visse VHS bånd og DVD'er, fordi de også er gode at vise frem overfor børnebørn, så man kan se, hvad mor, far, moster, mormor og morfar har set tidligere.

Selvfølgelig er der også samlerne, der altid er med til at holde liv i ting, der måske er på vej ud af moden.

Dette tekstindlæg er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille armbånd til mænd. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.