Hvad Er HBO Nordic?

Pixabay, ErikaWittlieb -

HBO eller Home Box Office er en amerikansk betalingskanal via TV. De sender ting såsom biograffilm eller fjernsynsserier, her både deres egne og originale. HBO er en del af Time Warner, som er verdens største mediekoncern.

Platformen har blandt andet sendt kendte tv-serier som Game Of Thrones, OZ, Rome, True Blood, Sex and the City og mange flere.

Den bliver grundlagt i 1965 af Charles Dolan, hvor den til at starte med hed 'The Green Channel'. Den skifter så navn til HBO, da Time Warner overtager platformen i 1972. 

Kanalen har anno slut 2021 omkring 30 millioner abonnenter og er også den mest sete betalingskanal i USA.

HBO fik især sin store popularitet i Europa og Danmark, da Game Of Thrones bliver verdenskendt og bliver en kæmpe succes. Med sine mange sæsoner er der da heller ikke noget at sige til, at folk er forblevet abonnenter, da de har ventet på nye afsnit, som kom hver uge. Man vil jo heller ikke være bagud, fordi man ikke vil betale til tjenesten.

HBO Nordic kommer så i 2012, som er beregnet til Sverige, Norge, Danmark og Island. I 2021 er platformen blevet om til HBO MAX. Platformen er lavet i samarbejde med Parsifal International.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Pernille Corydon armbånd produkter. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.