Hvordan Får Man HBO Go?

Jumpstory -

HBO er ikke bare HBO. Der er en lang række forskellige udgaver af HBO. De fleste kender nok HBO Nordic, der er HBO's streamingtjeneste i Danmark. Der er dog kommet større og større interesse for at få HBO Go.

Men hvordan får man HBO Go? I USA er HBO en tv-kanal, som man køber sig adgang til via en tv-udbyder - altså et kabelselskab. Her er HBO Go en streamingtjeneste, som gør, at man kan se indhold fra HBO på farten.

Sådan får du HBO Go

For at du kan få HBO Go, er der en lang række udfordringer, som du skal overkomme. For HBO Go er reelt kun målrettet amerikanske kabelkunder af HBO. 

Du vil derfor også opleve, at du videresendes til HBO Nordic, når du søger på HBO Go og klikker dig ind på det. 

For at få adgang til den amerikanske udgave af HBO skal du anvende en VPN-klient, der maskerer, at du har en placering i Danmark, så det ser ud til, at du tilgår HBO via en amerikansk computer.

Derefter skal du have en amerikansk bruger, da HBO Go er tilgængelig for HBO's kabeltv-kunder i USA. HBO Go er som udgangspunkt gratis - hvis du altså har et kabelabonnement. Et sådant abonnement koster ofte omkring 100 kr. 

Det kan være noget af en kamp at komme igennem det for at få adgang til det større udvalg af film og serier, end det som du kan få via HBO Nordic. 

Du kan blandt andet downloade HBO Go til din smartphone, så hvis du har adgang til et kabelabonnement i USA, samt kan finde ud af at anvende en VPN-klient på din smartphone, så kan du streame det fra din telefon.

Vi siger tak for støtten

Til sidst vil vi hurtigt takke avXperten for al deres støtter til dette indlæg. Find utallige smarte elektronik produkter som fx bluetooth headsets, en USB pladespiller, kabler i alle genre og meget mere på avXpertens webshop.