Hvor Mange Streamingtjenester Er Der?

Pixabay, Tumisu -

Streaming tjenester er blevet meget populært at bruge, da man kan tilgå dem hvor som helst og når som helst. Har man brug for lidt underholdning på vej hjem i toget eller på bilferien, kan film og serier downloades offline, så det hele tiden er tilgængeligt uden internet. Har man ikke tid til at se en bestemt udsendelse i tv onsdag aften, så kan man vente med at se den til fredag... Det er da smart! 

Herunder kommer der en liste med de forskellige streamingtjenester man kan tilgå i Danmark:

Netflix - alle kender Netflix efterhånden og de er kendt for at have et stort indhold af forskellige film, serier og dokumentarer. Hver uge bliver der opdateret med nye film og serier - så der er ingen undskyldning for ikke at købe adgang! 

Viaplay - er også en god streamingtjeneste hvor man finder mange gode film, serier, dokumentarer og sport. Viaplay tilbyder også en del reality serier som normalt sendes på TV3. 

HBO Nordic - er en Amerikansk streamingtjeneste som sender alle de nyeste tv serier, egenproducerede serier og biograffilm. 

Tv2play - er en streamingtjeneste fra TV2, som ligger inde med alle deres udsendelser, så man kan se dem når man vil. Rigtig smart hvis ikke man har TV2 tilgængeligt. 

Viafree - er en tjeneste som ligger inde med alle tv3's programmer. Så hvis man elsker reality, men ikke gider betale for en hel tv pakke med 100 kanaler som man ikke ser, så er det det værd at købe adgang til Viafree. 

Discovery+ - er en streamingtjeneste som ligger inde med indhold fra kanalerne - kanal 4, kanal 5, kanal 6, kanal 9, ID, Discovery, TLC, Animal planet og meget mere. 

Disney+ - Er en fantastisk streamingtjeneste hvis man er vild med Disney. Tjenesten ligger inde med alle Disney film og mange andre serier.

DR TV - På DRTV kan man se alle udsendelser som DR sender. Den er rigtig god hvis ikke man ligger inde med TV kanaler. 

God fornøjelse! 

Du læser dette du lige læste, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Sif Jakobs øreringe. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.