Hvordan Får Man Disney+?

Jumpstory -

Disney+ er den nyeste streamingtjeneste, der er kommet til Danmark. Streamingtjenesten fra Disney samler alle de populære klassikere fra Disney på et sted, så du eller dine børn blot skal bruge fjernbetjeningen for at have adgang til Disneys magiske univers.

Men hvordan får man Disney+? Det er faktisk ikke særligt svært, for der er i øjeblikket kun en måde at få Disney+ på - og det er gennem Disney. 

Sådan får du Disney+

Hvis du ønsker at få Disney+, så kan du få det ved at følge denne trin for trin guide:

  1. Gå ind på disneyplus.com (du viderestilles automatisk til den danske side)
  2. Vælg mellem månedsabonnement eller årsabonnement 
  3. Indtast din mailadresse og klik på fortsæt
  4. Læs og accepter brugerbetingelserne
  5. Indtast din ønsket adgangskode
  6. Udfyld betalingsoplysningerne
  7. Accepter og abonner
  8. Se Disney+

Et abonnement på Disney+ koster 59 kr. om måneden, hvis du vælger månedsabonnement. Her er der ingen bindingsperiode.

Vælger du et årsabonnement, er der selvfølgelig et års binding. Årsabonnementet koster 589 kr., hvilket betyder, at du sparer 15% svarende til 119 kr. ved at vælge et årsabonnement kontra månedsabonnement over 12 måneder.

Med adgang til Disney+ får du mulighed for at se Disneys store katalog af tegnefilm og serier. Derudover får du også adgang til film fra Pixar (Biler, Flyvemaskiner og lignende), mens du også får adgang til populære film som Star Wars og superheltefilmene fra Marvel.

Derudover indgår National Geographic også i abonnementet. Du kan både se Disney+ via smart tv, computeren eller via mobile enheder. Man kan også se Disney+ via Xbox One og Playstation 4.

Disney+ indgår i skrivende stund endnu ikke som en bonus feature i diverse abonnementer indenfor internet, tv eller mobiltelefoni. Det gør flere andre streamingtjenester, men det er endnu ikke tilfældet for Disney+.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik i alle genre på deres store webshop, heriblandt smarte gadgets som fx Apple AirPods, et vildtkamera, bluetooth højttalere og meget, meget mere.